Puhelin

050 442 1972

Sähköposti

pertti.peuramaki@finnpelti.fi

LVI-Asennukset

Asennukset ammattitaidolla

LVI-asentajamme asentavat edustamamme tuotteet sekä kierrätämme samalla mahdolliset vanhat laitteesi. Annamme asennettuihin laitteisiin käyttöönotto-opastuksen , jolloin saat uusista laitteista mahdollisimman paljon iloa ja hyötyä. Asennukset aikataulutamme sinun projekteihin saumattomasti, jotta ne valmistuvat sopivassa välissä. Kun etsit asiantuntemusta, autamme ja palvelemme mielellämme.

Isommatkin LVI-urakat

Työnjohtomme johtaa kvv- tai iv-urakkasi. He toimivat kiinteistösi vesi-, viemäri- ja ilmanvaihtolaitteistojen vastaavina työnjohtajina ja heillä on koulutus tehtävään, pätevyys, kunnan rakennusvalvonnan hyväksyntä sekä vastuuvakuutus virheiden varalta.

Projektit suunniteltuna toiveidenne mukaan

Yhdessä kanssasi, hyvällä suunnittelulla, säästät  ja minimoit kiinteistösi vesi-, viemäri- ja ilmanvaihtokustannuksissa. Tunnemme alan tarjonnan ja osaamme kertoa, mitä toivomuksesi tarkoittavat ja maksavat käytännössä. Osaamme ehdottaa ja nähdä, mitä tarvitset, jotta kokonaisuus olisi kerralla sellainen kuin toivoitkin. Suunnitteluun on hyvä varata hetki ajastasi, sillä yleensä se kannattaa.

placeholder

placeholder

Thermia Calibra 1,5 – 7 kW

Thermia on lämpöpumppujen pioneeri yli 40 vuoden lämpöpumppukokemuksella. Thermian laajasta tuotevalikoimasta löytyy lämpöpumppu joka tarpeeseen, myyjämme opastavat mielellään oikean lämpöpumpun valinnassa.


Katso lisätietoja


placeholder

JÄLLEENMYYNTI